Mi nem csak az elegáns, időtlen formák, hanem a legjobb anyagok iránt is elkötelezettek vagyunk, így bátran ajánljuk csaptelepeink mellett egyéb termékeinket is!

Kád csaptelepek

A kád csaptelep elhelyezhető a kád peremébe fúrva, vagy a csempe peremére rögzítve, de akár a túlfolyónál is megoldható a kádtöltés. Ekkor általában falba süllyesztett csaptelep szükséges, amely váltógombbal adott esetben akár a zuhanyzást is lehetővé teszi. A legexkluzívabb fajtája a kádtöltő csaptelepeknek a padlón álló kád csaptelep, amelyet általában a térben állított kádakhoz alkalmaznak, mivel bárhová telepíthető. A szerelvény magas, sziluettje karcsú: nagy fürdőszobád biztosan egyedi pompájában tündököl majd, egy ilyen darabbal!

Zuhany csaptelepek

A megfelelő zuhany csaptelep a kád csaptelephez hasonlóan lehet egykaros keverős és kétgombos csaptelep is. Lehet süllyesztett is – belső egységgel, vagy anélkül -, ekkor a víz a falba szerelt csövön keresztül áramlik az esőztető zuhanyfejhez. 

Abban az esetben, ha tetszett ez a blogbejegyzés és többet szeretnél inspirálódni, ne felejts el minket követni Instagramon és Facebookon, hogy általunk több ihletet meríts a választáshoz!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük