A tökéletes csempét keresed? Tényleg nem kell tovább keresgélned. Nemrégiben örömmel fogadtuk kollekciónk izgalmas kiegészítéseit, hogy tükrözzék a belsőépítészet izgalmas trendjeit. A frissített gyűjtemény rengeteg méretformátumot, innovatív texturákat és sokféle kivitelt és színt tartalmaz – minden ízlésnek, helyszínnek és beállításnak megfelelő. Micsoda álom!

A burkolatok szemléltetéséhez az alábbi listát állítottuk össze, hogy bemutassuk néhány határozott kedvencünket. Tehát, ülj le, dőlj hátra és készülj fel arra, hogy ihletet meríthess.

A legújabb trendek azt sugallják, hogy a méret valóban számít. Új Hidra termékcsaládunk nagy, merész és gyönyörű, és izgalmas bevezetés a természetes hatás lényegébe. Nagy formátumú, 120 x 60 cm-es méretben, drámai kijelentést tesz. A fekete és a lenyűgöző éjféli kéket tartalmazó éteri texturák és gazdag színváltozatok mellett a kő hatás intenzív dimenziót ad minden térnek.

A nagy formátumú témát a márvány hatású csempe folytatja a Carrara-val , egy elbűvölő fehér márványhatású csempével. Mivel a fehér továbbra is a kortárs belsőépítészet kulcsfontosságú témája, Carrara minden bizonnyal egy jó választás azok számára, akik a világos és hangulatos belső terek ölelésén keresztül szeretnének hatást gyakorolni. Ez a csempe abszolút lélegzetelállító, ha egy gyönyörű szintén márványmintás padlólappal párosul.

Mivel a fa hatású burkolólapok népszerűsége folyamatosan növekszik, egy újabb bemutató darabot vezettünk be kínálatunkba. Az Extrim nagyobb sokoldalúságot kínál, több szín közül választhatsz, nagy teljesítményű csúszásgátló felülete pedig kültéri használatra és nedves helyiségek padlójára is alkalmas.

Ha nyugodt és természetes légkört szeretnél elérni, akkor a fa hatású burkolólapok választása a megfelelő út számodra.

A csempe textúrája képes teljesen megváltoztatni a szoba általános megjelenését és érzetét, ezért büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket matt és csiszolt kivitelben kínáljuk.  

A texturás Steco egy másik kiegészítő, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. A szövet stílusát árasztja, puha szürke és krém tónusai egyszerűen isteni – pasztell tökéletességűek!

Amennyiben blogbejegyzésünk elnyerte tetszésed, kövess minket a közösségi média felületeken keresztül, hogy több inspirációt gyűjthess!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük