A márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Ez inspirálja a kortárs tervezőket, hogy tágas belső teret rendezzenek be nagyméretű padlólapok segítségével. A fehér színű márvány kollekció tagjainak bármelyikével páratlanul elegáns enteriőr születhet.

A fehér márvány egy természetes kő. Viszont léteznek márvány hatású padlólapok is. A prémium minőségű élvágásos technikával készülő hatású padlólapok azok, melyek a tökéletes harmóniát, tisztaságot varázsolják otthonunk bármely helyiségébe. E padlóburkolat sajátos romantikát kölcsönöz otthonunknak.

A márvány egy időtlen bizonyság, amely emlékeztet bennünket, hogy a klasszikusok szépsége, bár újraértelmezett, mindig visszatér.

A padlólapok a valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíthatók, tisztán tarthatók.

E márvány hatású padlólapok felületében a márvány részletgazdag erezete, a fényes csillogás, a tökéletes tisztaság, a valódi, értékes márványok varázslatos világa elevenedik meg, luxus eleganciát képviselve.

A márvány hatású padlólapok otthonunk bármely helyiségben megteremtik a tiszta elegancia kisugárzását. Ajánljuk konyhába, fürdőszobába éppúgy, mint nappali burkolatként. A luxus hatás nem marad el.

Ha szeretnél otthonodban az időtálló eleganciát megteremteni, akkor a márvány hatású padlólap kitűnő választás számodra.

Márványból és természetes kövekből nem csak padlólap, fali csempe, és konyhapult/sziget kivitelezhető, de készülnek belőlük különböző kiegészítő tárgyak is. Legyen szó akár desszertes/kínáló tálcáról, vagy pohártartóról, illetve alátétről a márványnak és a természetes köveknek elég sokrétű a felhasználhatósága. 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük