Ha valami újat szeretnél, vagy teljes megújulásra vágysz, a dekorcsempe megoldás lehet számodra. A dekorcsempe egy lapos, síkból nem kiemelkedő burkolat, mely mintákkal díszített. Ezeket leginkább konyhákban és fürdőszobákban szokták alkalmazni, de a lakás bármely területén megállja a helyét. A dekorcsempéket elhelyezheti az egész falfelületen, akár egy sorban vagy oszlopban, illetve váltakozva.

3D csempe

A 3D lapok már önmagukban is dekorálnak, látványossá, mozgalmassá teszik az enteriőrt. A 3D csempe megoldás lehet azok számára, akik félnek a színektől, de szeretnének valamilyen extra dekort. A 3D technológiával készült csempék síkból kiemelkedő mintázattal rendelkeznek, így otthonunk központi eleme lehet. Készen lehet kapni őket szalonunkban, felrakásuk semmilyen más technikát nem igényel.

Dekorcsempe szett

A dekorcsempe szett szín- és formavilágának köszönhetően dekoratív megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek. A dekorcsempe szett, egy több darabból álló készlet. A darabok egymás mellé helyezése után egy képet kapunk végeredményül. Képzeljük ezt el úgy, mint egy posztert, egy igazán élethű képet, mely idilli, kellemes hangulatot kölcsönöz otthonodban. Szinte bármelyik helyiségben alkalmazhatjuk, hiszen rengeteg mintával díszített csempeszett közül választhatunk.

Üzletünk széles 3D csempe és dekorcsempe szettel vár. Bármelyiket is válaszd, biztosan feldobod vele otthonod hangulatát.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük