Hűvös, kortárs megjelenést teremthet a csempe, és hozzáadhat olyan texturát, amely fontos a mai dekoráció stílusához, vagy hozzájárulhat egy hangulatos, de tágas szobához, ahol a kikapcsolódás mindennapos program.

Az otthonokban egyre gyakrabban tapasztalhatjuk a csempék használatát a hagyományos helyeken, például konyhán és fürdőszobán kívül. A lakberendezők és a tulajdonosok egyre inkább kihasználják a csempék praktikusságát, különféle megjelenésekben, a kerámiától kezdve a porcelánig és az üvegig, modern és tágas nappali kialakításához.

A fali csempék különböző funkciókat látnak el. 

Hogy a nappali le legyen csempézve nincs szükség plusz elemekre például egy öntöttvas kandallóra. Egyedül alkalmazva is megállja a helyét. Csupán szabad fal és padló felületre van szükséged, hogy kiemeld a csempék sajátosságait. Válaszd a Bridge Stone kínálatot – egy érdekes, természetes érzetet adó, barna színű burkolat, amely különleges látványt alkot a falon.

Fa hatás?

Szereted a fapadló meleg megjelenését, de aggódsz a strapabírósága miatt? Akkor fa hatású padlólap megoldás a problémádra. Különböző színek, méretek és stílusok közül választhatsz. Az Extrim termékcsalád lenyűgöző másolata a valódi fa parkettának. Minden fa hatású burkolatunk kopásálló és praktikus megoldást biztosít mindenki számára, amely átadja a természetes fa melegségét és megjelenését a lakótérben.

Legyen modern, de hangulatos.

Annak ellenére, hogy kemény, és rideg anyagból készülnek, a csempék még mindig elősegíthetik a kényelmes és kényelmes nappali kialakítását, amely egyben stílusos, elegáns és praktikus is. A modern-rusztikus stílus megteremtése érdekében a falakon és a padlón található csempék modern megjelenést teremtenek, de könnyen lágyíthatók rengeteg textúrával és kontrasztos elemekkel, például bársony kanapé és állatbőr.

Legyen modern és letisztult. 

Lehet, hogy a kortárs minimalista megjelenésnek örvend. Ebben az esetben érdemes lesz a beton hatású csempéinket választanod. Teljesen modern külsejű porcelán csempe, amely a nappali falára és padlójára helyezve, króm, bőr és más stílusos, modern anyagokkal párosítva egy igazán tökéletes helyiséget hoz létre.

Milyen csempéket fogsz használni a nappaliban, hogy valami igazán ütőset és esztétikusat hozz létre? 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük