A 8. századig datálható csempe még őseink számára is alapvető választás volt a padló számára. Kedvelt finom részletei, megbízható ereje és furcsa szépsége miatt, nem csoda, hogy elődeink ezt a megbízható anyagot választották otthonaikhoz. Számunkra szerencsés, hogy nemcsak szép, de a porcelán és kerámia burkolat egészséges választás a padló és a falburkolatok terén. 

A csempe különféle egészségügyi előnyökkel jár, hogy környezettudatos teret teremtsen. Annak érdekében, hogy megismerhessék az egészség számos előnyét, három dologra akartunk összpontosítani, amelyek véleményünk szerint megkülönböztetik a többitől:

Hajrá az allergének, a VOC-k, a formaldehid és a PVC ellen. 

A csempe hipoallergén padlóburkolat, így tökéletes választás asztmában vagy allergiában szenvedő családok számára. Por- és szennyezőanyag-ellenálló tulajdonságai miatt a csempe olyan lakásokban használható, ahol a helyiségeket „tisztán” kell tartani a kémiailag indukált padlótól.

Ráadásul a csempe vízhatlan felülete miatt nem képes megtartani a háztartási allergéneket, ami segít abban, hogy ne termeljen baktériumokat, gombákat, penészeket vagy akár házi poratkákat.

Köszöntsd a természetességet. 

A burkolólapot a fogyasztók számára elérhető leginkább környezetbarát padló választásnak tekintik. Természetes, fenntartható anyagból készül, amely az energiahatékonyságra és az újrafeldolgozásra / újra felhasználásra összpontosít. A csempe segít az otthoni hőmérséklet csúcsidőben történő mérséklésében, hogy energiatakarékosabb otthont teremtsen. Ráadásul számos újra feldolgozott anyagból készült csempézési lehetőséget talál, amelyek elősegítik a régi anyagok újra felhasználását, és ezzel a csempe környezettudatos választássá válik.

Üdvözöljük a biztonságot áldozatok nélkül. 

A csempével nem kell feláldozni a biztonságot a stílus érdekében. A csempézett padló további előnye, hogy ugyanolyan szép, mint más burkolásra való társai. Nem is beszélve arról, hogy csúszásgátló és tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek biztonságban tartani Téged és szeretteid. Különböző textúrákkal és felületkezelésekkel csúszásgátló zuhanyt hozhat létre családja biztonságának megóvása érdekében. A tűzálló tulajdonság azt jelenti, hogy a csempe nem gyúlékony anyag; ezért, ha tűz keletkezne, nem segíti a tovább égést.

Amennyiben elnyerte tetszésed blog bejegyzésünk, ne habozz, kövess minket a közösségi média felületeken, valamint oszd meg bejegyzésünket, hogy másokhoz is eljuthasson!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük