A hagyományos WC-k esetében gondot okozhat, az öblítőperem alatti tisztítás, mivel nehezen hozzáférhető. Ebből kifolyólag a szennyeződés nagyon könnyen rá tud tapadni. Erre a problémára tökéletes megoldás a perem nélküli WC. Jelenleg a legmodernebbnek az úgynevezett Rimless, azaz perem nélküli WC számít. Mivel a szennyeződéseknek esélyük sincs a lerakódásra, ezért kevés karbantartást és könnyű tisztán tarthatóságot biztosít. A perem nélküli technológiával rengeteg időt és tisztítószert spórol meg, miközben a higiénia szintje jelentősen emelkedik. A speciális formatervezés lehetővé teszi az egész WC kagyló hatékony és egységes öblítését. Ebben az esetben az öblítővíz útjába nem áll perem, így a víz szabadon végig tud folyni. A víz hátulról haladva a WC oldalán végigfolyik, majd elől középen lefolyik. A szükséges további tisztításnál nem kell a perem alatti, nehezen hozzáférhető helyekkel bajlódni. Egyszerűen egy tisztítószeres kendővel elvégezhető a felület tisztítása. 

A Rimless WC-k előnyei:

  • könnyebb tisztíthatóság
  • kevesebb tisztítószer felhasználása szükséges
  • hatékonyabb öblítés és több víz megtakarítása
  • tökéletesen higiénikus felület
  • megszűnnek a baktériumok okozta kellemetlen szagok

Kiegészítő termékeink

Mivel a perem nélküli toalettek többsége fali, ezért ajánljuk hozzá a falsíkon belüli tartályainkat. A falsíkon kívül elhelyezkedő tartály felesleges helyet vesz el, a pornak több lehetősége van lerakódni, ráadásul csúfítja a fürdőszobát. Ezek mellé elengedhetetlen a nyomólap. Ezekkel a kiegészítőkkel sokkal esztétikusabb lesz az illemhelyiség, illetve a fürdőszobánk. 

Amennyiben elnyerték tetszésed a perem nélküli WC-k keress minket bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogass el szalonunkba, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Ne felejts el minket követni a közösségi médián keresztül, hogy értesülhess a legújabb bejegyzéseinkről, és ötleteket meríthess a legfrissebb trendekből.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük