A funkciófal az a falfelület, ami eltér a helyiség többi falának színétől, mintázatától stb., amely kiemelt szerepet kap a nappaliban, a konyhában és a hálószobában. A jellegzetes fal szépsége abban rejlik, hogy ki tudja egyensúlyozni a szoba alakját és fókuszpontot hozhat létre. Bármilyen stílusú dekorációhoz illik, legyen az modern vagy hagyományos, vagy bármilyen hangulatú, legyen drámai és játékos, csendes és pihentető.

Frissítsd fel otthonod egy mesés, funkcióval ellátott fallal

A tervezők hosszú évek óta használják a fali csempéket lenyűgöző tulajdonságok kialakításához. A háztulajdonosok egyre bátrabbak, mert ihlette őket az a hatás, amellyel központi szerepet adhatnak a különféle helyiségeknek.

Kis helyen, például egy fürdőszobában, nem kell sok ahhoz, hogy hatalmas hatást érj el – a funkciós fal nagyszerű módja annak, hogy életre keltsd a teret.

A jellegzetes fal központi helyet biztosít a szoba látványosságának, a színeket, a mintát és a textúrát összetartó egésszé állítja össze. 

A sötét csempeszínek, mint például a fekete vagy a szén, kissé eltűnhetnek egy eleve sötét oldalon, de lágy és meleg érzetet keltenek a helyiségben más színű burkolattal társítva. Mélységet és hangulatot kölcsönöznek, különösen a hálószobában, ahol ez kellemesen drámai lehet. 

A funkciófal már nem egyetlen szín- vagy felülettömb használatáról szól a falak texturált csempékből is állhatnak, amelyek mélységet és energiát adnak a helyiségnek. 

Az elmúlt néhány évben megfigyelhető a természetes megjelenésű választás. A naturális megjelenésű fa hatású csempék, mint például az April csempe, rendkívül esztétikussá teszik a funkciófalat.

Művésszé válhatunk, amikor egy mesés falat kell létrehozni. Fantasztikus lehetőséget nyújt a helyiség lényegének meghatározására, ugyanakkor kifejezi egyéniségét. Hozz létre egy funkciós falat, és Te is a következő mesés szintre emelheted élettered.

Alkoss valami szépet, és egyedit, valamint nézd meg, milyen plusz dekorációs elemet nyújt otthonod számára egy lenyűgöző funkciós fal. Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük