Az onyx a természetes kőburkolatok ékszerdobozának legragyogóbb darabja. Exkluzív, elegáns, bármely lakás méltó dísze lehet.

 Szépsége leginkább tábla formában mutatkozik meg, padlóburkolatot nem igazán szoktak belőle készíteni. Önmagukban is gyönyörű díszítőelemek, ugyanakkor különlegességük akkor tör felszínre, ha háttérvilágítás (neonlámpa vagy LED lámpa) van mögöttük. Ekkor a fény táncot jár a kő karakteres mintázatán. Mivel, az onyxból készült kőburkolatok teljesen egyedi mintázattal rendelkeznek, ennek következtében biztosan nem köszön vissza közvetlen környezetünkben. A kőzet a színek széles palettáját vonultatja fel, így biztosan megtaláljuk az otthonunkhoz és ízlésünkhöz leginkább passzoló árnyalatot.

Az onyx kő különlegessége, hogy háttér megvilágítással alkalmazva rendkívül látványossá teszi a bútorokat, pultokat, falakat, kirakatokat és displayeket. Egy rendkívül könnyen átvilágítható, fényáteresztő, áttetsző természetes kő.

Különböző erősségű és színű megvilágítással egészen egyedi hatásokat érhetünk el, megvilágítás nélkül pedig a természetes kőfelület látványát élvezhetjük. Természetes kövek közül az onyx tette lehetővé a kő mintázatainak háttérvilágítással történő kiemelés.

Mindezek alapján nem csoda, hogy ennyi embernek a kedvence lett ez a természetes kő!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük