Biztos mindenkinek megfordult már a fejében különféle szobákat nézve, hogy „bárcsak az enyém is ilyen lenne”! Miért is ne lehetne? Egy kis ötleteléssel és ráfordítással a Te lakásod is lélegzetelállító lehet! Az alábbi pontokban felsoroljuk milyen szempontokat kell figyelembe venned a megvalósítás során.

Helyiség elhelyezkedése

Elsősorban a helyiség adottságait kell figyelembe venni, hogy mennyire, illetve a napnak melyik szakaszában éri több napfény, és milyen mértékben világítja be az adott szobát. Ez főként a szín és stílus választásnál lesz jelentős.

Szín és stílus

Ha felmértük egy adott szoba/lakás helyzetét, nincs más dolgunk, mint megfelelő színt és stílust választani (az egyik adódik a másikból). Teljes szobát burkolhatunk csempével, vagy csak padlólapot rakunk, Rajtad múlik a választás!

Berendezés

Amennyiben már felkerültek a lapok, nincs más teendőnk, mint megvásárolni a burkolathoz, annak stílusához megfelelő bútorokat beszerezni, segítségül nézd meg a Milyen bútorokat válasszunk? blogbejegyzésünket, amiből inspirációt nyerhetsz. Sok múlik a világításon is! Szerezz be különféle, neked tetsző lámpákat a jó közérzet elérése érdekében!

Kiegészítő nélkül nincs élet

A beköltözéshez és a tökéletes közérzethez elengedhetetlenek a különféle kiegészítők. Napjainkban az ötletek tárháza végtelen, alakítsd kedvére környezetét!

Ha mindez megvan, végre hátradőlhetünk, és élvezhetjük a saját magunk módjára kivitelezett lakásunkat! Segítségre, további ötletekre van szükséged? Ne habozz keresd fel üzletünket, írj e-mailt vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon keresztül! 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük