Függetlenül attól, hogy építkezel, vagy felújítasz, áttanulmányoztuk a legfrissebb belsőépítészeti ötleteket, és frissítettük termékkínálatunkat, hogy megtaláljuk, mire törekszenek az emberek, valamint, hogy bemutassuk a 10 feltörekvő burkolati trendet, hogy naprakész lehess 2022-re.

Csempézési stílusok 2022-re

Emeld ki a bézs színt

A bézs gyakran rossz szerepet kap, de ez a sokoldalú semleges árnyalat az utóbbi időben hatalmas újjáéledésben van. A bézs csempék szépsége, hogy jól működnek mind a kortárs, mind a klasszikus szobákban, és a lehetőségek végtelenek a kísérő bútorokkal és dekorációval kapcsolatban.

Ipari betonhatás

A beton hatású burkolólapok 2022-ben vezetik az utat, és könnyen belátható, hogy miért. Ideális a minimalizmus szerelmeseinek,  stílusos letisztult vonalakkal elegáns, ipari és modern hangulatot kölcsönöznek, amely tökéletesen működik a nyitott terű konyhákban és a nappali területeken, amelyet folyamatosan frissíthetsz különböző kiegészítőkkel.

Argon ipari szürke padlólapok a Direct Tile Warehouse-ból

Szobanövények

„Egy gyönyörű növény olyan, mintha barátja lenne a ház körül.” Tanulmányok kimutatták, hogy a szobanövények fokozzák a koncentrációt, a kreativitást, a hangulatot és a termelékenységet, valamint csökkentik a megfázást, a fáradtságot és a stresszt. Ha ez nem lenne elég, a méreganyagokat is felszívják és oxigént termelnek, valamint kellemes színfoltot adnak a helyiséghez.

Boulevard csempézett konyha szobanövénnyel

Texturált falak

Ha fel szeretnél hívni egy kis figyelmet a szobára, akkor nem lőhetsz mellé a beton falburkolatokkal. Idén népszerűségre tett szert, és 2022 egyik legforróbb dizájn trendje lesz. Texturával és karakterrel teli fantasztikus fókuszpontot alkotnak, és mesés színekben és kivitelben választhatók.

Ügyfélfotó a hasított arcú csempékből egy kiemelt falon

Viktoriánus csempék

A viktoriánus korszak gyönyörű folyosói és bejáratai ma is inspirálnak minket. A modern viktoriánus csempék csodálatos színkontrasztot adnak a régi és az új otthonoknak egyaránt. Tökéletes megoldás, ha olyan klasszikus burkolólapokat keresel, amelyek túllépik az idő próbáját, ugyanakkor biztosítják a lélegzetelállító faktort.

Windsor viktoriánus mintás csempék

Márvány hatású csempék

A márványhatás az elmúlt néhány évben szerepel a belsőépítészeti trendek listáján, és nem is tűnik el! 2022-re vásárolj nagyobb méretű és sötétebb erezetű csempéket, amelyek valóban kiemelkednek a gyönyörűen fehér, fényes felületeken! Ajánljuk akár egy merész fürdőszobához, vagy ha csak úgy fel szeretnéd dobni a konyhát vagy a nappalit.

Crash márvány effekt csempe

Nagy mozaik csempe

A nagyobb mozaikcsempék merész csempézési trendek a 2022-es évre. Sokféle forma közül lehet választani, beleértve a hatszögeket és a köröket is.

Hex fehér hatszög mozaik csempe

Különleges, fa hatású csempék

A fa hatású csempék mindig elegánsak, de 2022-ben sokkal lágyabb árnyalatok jelennek meg. A világosabb színű padlók valóban hatékonyabbak lehetnek a kisebb helyiségekben, hogy nagyobb tér illúzióját keltsék, de a finomabb fa hatású csempék nyitott terű területeken is remekül mutatnak.

Dzsungel fa hatású csempék

Minimalista fürdőszoba

Látunk elmozdulást a forgalmas fürdőszobáktól az elegánsan ritka, rendetlenségektől mentes helyek felé. Túlnyomórészt, ha egy minimalista fürdőszobáról van szó, az okos tárolás elrejti a termékek sokaságát, így a nyugalom zónája készen áll arra, hogy nyugodtan lazítson benne.

Baku fehér textúrájú fali csempe

Kint-bent

A belső-külső kert trendje az, hogy áramlást teremtsen a belső térből a kültérbe, így az egyik természetesen tud a másikba áramolni.

Kerti nappali fa hatású csempével
 „Kerti nappali”

Ha tetszettek ezek a legfrissebb csempetendenciák, és sikerült gyűjteni elegendő információt a következő projekthez,  vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy akár kövess minket a közösségi médián keresztül!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük