Itt a nyár, ahogy a legújabb csempetrendek is! Ahogy elhalad 2021 nyara, szeretnénk megállni, és gyönyörködni a szezon legszebb csempetrendjeiben. Ezek az egyedi stílusok és minták jönnek, íme!

Kék árnyalatai

Míg a kék korábban csak a fürdőszoba területeire szorult, most a kék csempe árnyalatait látjuk az egész házban. A kék csempézett fal tökéletes módja annak, hogy felélénkítse a konyhát. Ráadásul ezek az árnyalatok biztosan egész évben a nyarat éreztetik otthonodban!

Texturált és 3D csempe

Keresel egy módot arra, hogy kissé megváltoztasd a helyiséget? A texturált csempe felhasználásának megannyi módja van, mindenki megtalálja a saját stílusához illőt. Ha merésznek érzed magad, a 3D-s lapok magukra vonzzák az emberek tekintetét, így biztosan rengeteg bókot fogsz kapni általuk! Ráadásul fantasztikusan néznek ki egy stílushoz illő közegben!

Rektifikált (lézervágott) csempe

A lézervágott csempe egy nagyszerű választás padló és falburkolás szempontjából egyaránt. A csempe ezáltal zökkenőmentesen néz ki, és ki is küszöbölheted segítségével a nagy fugázó vonalakat.

Színes habarcs

A színes fuga az élenjáró ebben az évben. A csempék közötti színes színű fugázással történő hangsúlyozás teljesen átalakíthatja a csempe és a tér megjelenését!

Mozaikok

Biztosak vagyunk benne, hogy sejted, a mozaikcsempék következnek 2021 trendjeiben. Abban is biztosak vagyunk, hogy tartóssága és egyedisége miatt ezt egy kitűnő választásnak gondolod. Pontosan így van! Alkalmazz néhány mozaikot otthonodban, hogy nyugodt környezetben érezhesd magad!

Természetes megjelenésű lapok

Tartósabbnál, tartósabb csempére vágysz? Akkor gondolkoznod kell a fahatású porcelán lapokon. Miért? A lapok erősebbek, strapabíróbbak mint a sima fából készült társaik és méghozzá lenyűgözőek is! Bónuszként nyugodt és harmonikus közegben érezheted magad.

Gondolkozol ezen trendek valamelyikének beépítésébe a következő projektedben? Amennyiben kérdésed van, keress minket elérhetőségeink bármelyikén, szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük