A megoldás a fürdőszobában rejlik!

A nap végén általában mindenki stresszes és egy kis harmóniára vágyik, de vajon mi is nyújthatna nagyobb nyugalmat, mint egy kád forró fürdő? Akár egy pezsgőfürdőben lazítanál vagy egy szimpla kádban relaxálnál, mi mindkettő mellett olyan érveket tudunk felhozni, amik elolvasása után Te is garantáltan be akarod szerezni valamelyiket!

Az ideális fürdőkád kényelmes, tágas, és a fürdőszobánk központi, hangsúlyos eleme, így a kiválasztásánál a praktikum mellett a design is fontos szempont.
Ugyanakkor mégis a kényelem, a használat során felmerülő igényeink azok, amelyek a kiválasztást leginkább meghatározzák.

Nálunk többségében corian és akril kádakat találsz, melyek rendkívül könnyűek, kellemes hőérzetet biztosítanak, hosszú ideig megtartják a fürdővíz hőjét. Felületük fényes, antibakteriális, könnyedén tisztíthatók. A választott kád elő-, és oldallapja könnyedén felszerelhető, ám csempézéssel beépítve is tökéletes megjelenéssel és funkcióval bír.

Amennyiben exkluzívabb megjelenést szeretnél, javasoljuk a természetes kőből készült kádjainkat (például: márvány), amelyek láttán az emberek lélegzete eláll. Eleganciát, luxust sugároznak. Általában térben álló kádak készülnek belőle. Magas kopás és ütésállóság jellemzi őket. Jó hővezetők, hosszú ideig megtartják a fürdővíz hőjét. Természetközeli élményt nyújtanak.

Választékunk különféle jakuzzik terén is széles. Hogy miért érdemes ezt az opciót választani? Masszázskádban, medencében való fürdőzés gyógyászati szempontból is jó hatással van a szervezetre. A vér által szállított tápanyagok és oxigén áramlása többszörösére is megnövekszik a hidromasszázs kádban töltött időben, hisz felgyorsult vérkeringéssel, csökkent vérnyomással, testünk hőmérséklet-növekedésével jár, mely mindezt elősegíti.

A fürdőkádunk is lehet extrákkal felszerelt, egy hidromasszázs kád kellemes, lazító masszázs élményt tud nyújtani otthonunkban. Ám ha nem szeretnék extra funkciókata fürdőkádak óriási formaválasztéka lehetővé teszi, hogy design igényeink is maximálisan ki legyenek szolgálva, hisz nem csak klasszikus, egyenes fürdőkádban gondolkodhatunk, hanem sarokkádaszimmetrikus sarokkád, ovális vagy épp szögletes térben álló kád.

Mérd fel a család igényeit, és a hatalmas kínálatunkból segítünk kiválasztani az ideális modellt. Ha felkeltettük az érdeklődésed, vagy esetleg további segítségre lenne szükséged, keress minket az elérhetőségeink bármelyikén!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük