Az idei év igazán sokszínűnek tekinthető a fürdőszobatrendeket illetően, hiszen a teljes letisztultságtól kezdve a minimalista stíluson át a színes fürdőszobáig változatos termékpalettáról válogathatunk. Ráadásul az eltérő stílusú csempéhez különböző anyagú és formájú szanitereket is társíthatunk, hogy aztán a csodálatos összhatást dizájn csaptelepekkel és modern bútorokkal érjük el.

Válassz szanitert okosan!

A tökéletes fürdőszoba kulcsa a burkolóanyagok és a szaniterek harmóniájában rejlik. Jó hír azonban a felújítás előtt állók számára, hogy mindkét termékkör fénykorát éli, a designerek minden évben újabb és újabb látványos és praktikus megoldásokkal rukkolnak elő hol a vásárlók meghökkentése, hol pedig épp megnyugtatása érdekében. Abszolút a virágkorukat élik a magasfényű, fehér szaniterek, melyek közül is a szögletes és az ovális változatok azok, amik tapasztalataink szerint különösen felkeltik a vásárlók érdeklődését. Az elmúlt években megfigyelhető volt a pultba süllyeszthető tálak szerepének növekedése, amely főként a természetes hatású burkolóanyagokkal kiegészülve tudja a megfelelő hatást kelteni. Mindig arra törekszünk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vásárlók úgy válasszák ki az egyes csoportokat, hogy a látvány mellett a funkcionalitás és a tartós, hosszú élettartam is szempont legyen. Mindezeken túl azonban a természetes kőből készült darabok is igen meghatározó mértékben vannak jelen, amelyek bármilyen stílusú fürdőszobában kiváló választások lehetnek.

Az örök kérdés: zuhanytálca vagy kád?

Az elmúlt évek trendjeit figyelembe véve a legszembeötlőbb változások a zuhanytálcák körében mentek végbe, miután a termékek iránti kereslet drasztikusan visszaesett. Elképesztő népszerűségnek örvendenek a vásárlók részéről azok a megoldások, amelyekhez nincs szükség zuhanytálcára. Így a fürdőszoba burkolatának harmóniája és tökéletessége nem tud megtörni.  Ebben az esetben a kivitelezők úgy alakítják ki a zuhanyrészt, hogy az a szükséges lejtés mellett síkban legyen a teljes fürdőszobával.

Ez a kényelmes megoldás ráadásul növeli a helyiség nagyságának érzetét is, a köré építhető üvegajtók pedig akár harmonikaszerűen is becsukhatók, így aztán az optikai hatás még tovább fokozható.
A nagyobb fürdőszobák esetében az idei évben is megfigyelhető, hogy egyre inkább nő az igény a térben szabadon álló kádak iránt, melyek abszolút látványos elemei lehetnek a helyiségnek, s kiváló fókuszpontként is szolgálhatnak. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy egy-egy látványosabb darab esetén törekedjünk arra, hogy olyan burkolóanyagokat válasszunk, melyek visszafogottságukkal ki tudják emelni a különleges kád formáját, egyedülálló lábazatát.
Annak ellenére, hogy ezek a design-darabok hatalmas rajongótáborral rendelkeznek a fürdőszoba-felújítás előtt állók körében, praktikum szempontjából a paravánnal kombinált kádak telepítése javasolt. Két funkciót tudunk ezáltal hozzájuk társítani, hiszen fürdésre és zuhanyzásra egyaránt tökéletesen alkalmassá válnak egyetlen egyszerű kiegészítő segítségével. 

A részletek fontossága

Tapasztalataink szerint a kiegészítők, így például a csaptelepek vagy éppen a zuhanyrózsák eladása terén is megfigyelhető, hogy a vásárlók elsődleges prioritásként a látványra tekintenek, így a design darabok azok, amelyek magasabb árképzésük ellenére is a figyelem középpontjába kerülnek. Mindez a most divatba jövő természetes és kőhatású csempékkel és nagyméretű beton járólapokkal kiegészülve rendkívül látványos eredményt tud produkálni.

Egyértelműen nő a kereslet a kombinált berendezésekre és élményzuhanyokra, csak úgy, mint a színes csaptelepekre, amik igazán látványos elemei lehetnek a fürdőszobáknak. Nemcsak szaniterekből szélesedett a választék, de ultramodern, formatervezett fürdőszobai bútorok is megjelentek a kínálatunkban, így lehetőség nyílik arra, hogy akár valóban egy helyen összeállíthassuk álmai fürdőszobáját: a csaptelepektől a burkolatokon át a fürdőszobabútorig.

Amennyiben kérdésed merülne fel a fürdőszoba bútort, illetve a szanitereket illetően, keresd fel üzletünket személyesen, vagy telefonon! Kollégáink szívesen segítenek a választásban!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük