A mai modern fürdőszobákban központi helyet foglalnak el a zuhanyzók. Sokan a felújítás, vagy tervezés során már mellőzik is a fürdőkád használatát. De ha arra gondolunk, hogy az épített zuhanyzók az esztétikus megjelenés, a kényelmes használat és az általuk nyújtott élmény tekintetében is magasra teszik a mércét, ez több mint érthető.

Szerencsére a zuhanyajtók között keresgélve az azonnal szembetűnik, hogy a választékunk igazán bőséges. Stílus és méret terén is gazdag lehetőségek kínálkoznak a választásra, emellett természetesen mindenki a költségvetésének megfelelő árfekvést helyezheti előtérbe.

Zuhanyajtót természetesen praktikus okokból vásárol mindenki, de emellett mintegy grátiszba dekoratív kiegészítőhöz is jut. A zuhanyajtók üveg felületükkel nyitott, tiszta érzést sugároznak a fürdőszobában, nem gátolják a fény útját, segítenek nagyobbnak láttatni a teret.

Az átlátszó üveg betéttel készült zuhanyajtók a modern stílusú fürdőszobák tökéletes darabjai. Nem rejtik el a tetszetős csempékkel burkolt felületeket. A matt mintázatú zuhanyajtók inkább a visszafogott, diszkrét megjelenést támogatják.

A zuhanyajtók méretválasztéka minden igényt kielégít. Választhatnak az egy-, két-, három- vagy akár négyrészes zuhanyajtók közül is. Tehát az egészen kisméretű zuhanyzótól a tágas tereket körülölelő, spa hangulatáig találhatnak nálunk illeszkedő darabot.

A zuhanyajtók működés szerint is többféle alternatívát kínálnak. Ez fontos a fürdőszoba elrendezése alapján a praktikus megoldás megtervezéséhez. Befelé és kifelé nyíló zuhanyajtók mellett tolóajtók is bővítik a választékunkat. Ez utóbbi megoldás az elegánsan helytakarékos módja a fürdőszoba kialakításának.

A zuhanyajtó kiválasztása során gondoljuk végig, hogy melyik megoldás a legpraktikusabb és legkényelmesebb a számunkra. A stílus vonatkozásában pedig adjunk teret a képzeletünknek. Hiszen a zuhanyajtó megkerülhetetlen eleme az egyedi, egységes dizájnt képviselő fürdőszobának.

Ha a blogbejegyzésünk felkeltette érdeklődésed, vagy esetleg további kérdéseid merülnének fel a zuhanyajtó választásánál, ne habozz, keresd fel kollegáinkat az elérhetőségeink bármelyikén!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük